Birželio 13 dieną pirmą kartą istorijoje tarptautinis gidas „Michelin Guide” įvertino Lietuvos restoranus.
Apdovanojimus atsiimė net 34 vietos, 4 restoranai buvo įvertinti viena žvaigždute, 4 Bib Gourmand, 1 gavo Green Star apdovanojimą ir net 26 rekomendacijas (angl. selected).
©A7MediaLtd
1 žveigždutė:
Pas mus restoranas - Vita Bartininkaitė
Nineteen18 - Andrius Kubilius
Džiaugsmas - Martynas Praškevičius
Demo restoranas - Tada Eidukevičius
Bib Gourmand:
Gaspar's
14Horses
Numan Restaurant
Le Travi
Specialūs apdovanojimai:
Best Service Award: Gaspar's
Best sommelier: Kamilė Bartusevičiūtė
Best Young Chef Award - Tadas Eidukevičius
Selected (26):
Red Brick (Radiškis, Ukmergės raj.),
Amandus (Vilnius),
Apvalaus Stalo Klubas Restaurant and Hotel (Trakai),
Restaurant Arrivée (Kaunas),
Augustin (Vilnius),
Da Antonio (Vilnius),
Dia (Kaunas),
Dine restoranas (Vilnius),
Elven (Vilnius),
Ertlio namas (Vilnius),
Fabrikėlis (Vilnius),
Farmer & the Ocean (Vilnius),
Gastronomika“ (Vilnius),
Heji (Vilnius),
Justa Pasta (Vilnius),
Momo Grill,
Monai (Klaipėda),
Monte Pacis (Kaunas),
Pacai (Vilnius),
Protėviai (Vilnius),
Somm (Vilnius),
Stebuklai (Vilnius),
Stikliai (Vilnius),
Telegrafas (Vilnius),
Uoksas (Kaunas),
Vila Komoda (Palanga
Organizatorių nuotraukos (©A7MediaLtd ):
Organizatorių nuotraukos (©A7MediaLtd )