Šampanėje netyla kalbos apie vyną, atspindintį vynuogių kilmės vietą. Daugėja vieno kaimelio ir atskiro vynuogyno šampanų. „AR Lenoble“ augina vynuoges trijuose kaimeliuose: ‘Chardonnay‘ – Šiuji (Chouilly), šiauriausiame Cote de Blancs Grand Cru kaimelyje, ‘Pinot Noir‘ – Bisėjuje (Bisseuil), ‘Meunier‘ – Dameri (Damery).
Anne Malassagne valdo ūkį su broliu Antoine‘u nuo 1993 m. Jie yra ūkio įkūrėjo Armand‘o Raphaelio Grasserio proanūkiai.
„AR Lenoble“ asortimento pagrindą sudaro 10 ha ‘Chardonnay‘ Šiuji kaimelyje, kurio vynui būdingi sviestiški, tropinių vaisių ir gėlių aromatai. Kolekcijos perlas – 1999 m. prekyboje pasirodęs pirmasis atskiro vynuogyno vynas iš Šiuji „Les Aventures“. Mūsų ragauto rožinio vyno pagrindas – 2012 m. derlius, jame raudonojo vyno iš Bisėjaus – net 12 proc.
Klasikinis Šampanėje dažniausiai naudojamas presas „Coquard“, kuriam jau per 45 metus. „AR Lenoble“ vynui panaudojamos tik pirmosios, laisvai ištekančios sultys Cuvee.
Kiekvieno vynuogyno vynas fermentuojamas pagal individualią programą 225 l statinaitėse, 5000 l talpos statinėse (foudres) arba nerūdijančio plieno talpose. Malolaktinis virsmas kartais sustabdomas. Rezerviniai vynai bręsta ąžuolo talpose. Daugelis vynų yra Extra Brut saldumo.